В одному із потягів "Укрзалізниці" трапився гучний мовний скандал. Тепер військовослужбовець ЗСУ хоче домогтися звільнення співробітниці, яка відмовилась обслуговувати його українською.

Інцидент стався у потягу Миколаїв – Івано-Франківськ, де чоловік вимагав притягнути до відповідальності співробітницю потяга, яка відмовилась обслуговувати його державною мовою.

У одній із Facebook-спільнот було опубліковане відео з розмовою пасажира та начальника поїзда.

"У вас в ресторані працює співробітник, який зовсім не володіє державною мовою. Я її попросив, щоб вона пропонувала свої товари українською мовою, а вона каже, що "У них в Николаеве все так говорят"". зазначив військовий

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Він також вимагав у керівництва назвати ім'я та прізвище співробітниці, оскільки має намір домогтися її звільнення.

Користувачі Facebook почали активне обговорення скандального ролику, він зібрав вже майже 60 тисяч переглядів.

Дивіться відео: мовний скандал у поїзді "Укрзалізниці"

Новий мовний скандал в Укрзалізниця!!!

Потяг № 133/134 сполученням Миколаїв-Івано-Франківськ! Новий мовний скандал за участю працівників державного підприємства Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia!! Цього разу цинічно образили нашого воїна-захисника!!! Українці, давайте зробимо цю "у нас всєєє так гаварят" максимально "відомою" на весь світ!!! Прохання поширити Вподобай Mova

Geplaatst door Mova op Vrijdag 11 januari 2019

Нагадаємо, що у Львові під час зупинки поїзда Укрзалізниці пасажирів залило гарячою водою. Інцидент трапився у потязі маршруту "Ужгород-Одеса". Під час зупинки в тамбурі зі стелі почала текти гаряча вода. Про це інформує usionline.

Зазначалося, що напір гарячої води, який тік зі стелі був настільки сильний, що вода залила коридор. У вагоні стояв пар.

"У пасажирів, які сидять поруч з тамбуром, залило багаж. Багато гарячої води накопичилося біля туалету", - йдеться у повідомленні.

Працівники потяга пояснили інцидент тим, що під час заправки на зупинці в резервуар занадто багато налили води.

Як повідомляв "Знай.ua", американський тепловоз General Electric забуксував на дільниці Волноваха – Комиш-Зоря.

Також "Знай.ua" , "Укрзалізниця" суттєво підвищить тарифи в 2019 році.