З 20 грудня "Укрзалізниця" запускає новий поїзд № 90/89 Львів - Перемишль.

Про це йдеться на сайті компанії.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Поїзд буде здійснювати маршрут круглий рік в дні найвищого пасажиропотоку і буде перевозити пасажирів вже під час цьогорічних святкових перевезень - з 20 грудня по 7 січня, згідно з графіком.

Відправлення поїзда № 89 з Перемишля починається в 10:15, а перебування у Львів о 13:45. Зі Львова поїзд вирушить о 16:00 і прибуде в Перемишль у 17:46. Час поїздки становить приблизно 2.5 години.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Поїзд складатиметься з 6 купейних вагонів з місцями для сидіння другого класу. Вартість поїздки – приблизно 253 гривні.

Нагадаємо, Європа запропонувала "Укрзалізниці" дещо цікаве: невже дорожні страждання українців закінчаться

Державна залізнична компанія Литви "Литовські залізниці" запропонувала АТ "Укрзализниця" співробітництво по ряду напрямків, в тому числі з розвитку міжнародного вантажного сполучення.

Цю інформацію повідомив на своєму сайті Український союз промисловців і підприємців (УСПП).

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Київське метро продовжить роботу на годину

В українській столиці 12 грудня підземка буде працювати на годину довше. Всьому причиною матч великого футболу, який пройде на НСК Олімпійський.

Про це стало відомо завдяки повідомленням київського метрополітену в соцмережі Facebook.

"Завтра ми працюємо на 1 годину довше. Останній поїзд відправиться з кожної станції в різний час. З центру міста - близько 01:15. Додаткова година роботи додається до звичного розкладу кожній станції, розміщеному на вході і на платформі", - заявила адміністрація київського метро.

Також "Знай.uа" писав про те, що Укрзалізниця пустить додаткові святкові поїзда: куди і коли

Для тих, хто планує подорожувати по Україні напередодні новорічних та різдвяних свят Укразлізниця додала кілька рейсів експресу "Інтерсіті+". Відомо, що додаткові поїзди будуть курсувати по маршруту Київ-Харків, і в зворотному напрямку.