"Укрзалізниця" заявила, що планує перенести центральні залізничні каси. Незабаром усі каси будуть розташовані лише в Південному вокзалі.

Про це повідомляє UA.News.

Нині центральні залізничні каси знаходяться в Києві на бульварі Тараса Шевченка, 38/40. Однак "Укрзалізниця" планує перенести їх у приміщення Південного вокзалу. Компанія повідомила, що виникла необхідність локалізувати усі послуги для пасажирі в одному місці.

Також "Укрзалізниця" зазначила, що кількість кас не зменшиться. Нині квиткові каси компаніїі працюють в посиленому режимі до опівночі. У такому режимі зараз працює 31 квиткова каса. Причиною цього стало більшення попиту на залізничні перевезення.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Для любителів подорожувати і для тих українців, які проживають або працюють в Угорщині, з'явилися гарні новини. Укрзалізниця запускає новий потяг сполученням Мукачево-Будапешт. Відомо, що рейс стартує 9 грудня.

Відомо також, що час в дорозі складе близько 6 годин. Сподіваємося, що новий експрес не доведеться штовхати, як це сталося з багатостраждальним "бориспільським".

Для перевезень пасажирів у новорічно-різдвяний період Укрзалізниця вже запропонувала пасажирам майже 120 тис. місць у графікових поїздах. Ще понад 20 тис. місць буде відкрито для продажу в додаткових поїздах. Більшість їх призначено саме на захід країни: до Ужгорода, Львова, Чернівців та Івано-Франківська. Загалом планується призначити 30 додаткових поїздів.

Нагадаємо, що експрес до аеропорту “Бориспіль” їздить на буксирі. У експреса є власний двигун, але після двох поломок він їздить за локомотивом.

Як повідомляв "Знай.uа", непрацюючий експрес зате з VIP-кімнатою: пасажирів багатостраждального поїзда шокували нововведенням.

"Знай.uа" писав, сюрприз від "Укрзалізниці": залізничні каси вирішили закрити назавжди.