У Харківській області в одному з селищ стався жахливий інцидент. Так, чоловік викинув з вікна квартири, розташованої на четвертому поверсі житлового будинку, свого сина. Відомо, що дитині 5 років.

Про це стало відомо завдяки повідомленню заступника голови Нацполіції України В'ячеслава Аброськіна.

Зверніть увагу, будь ласка, дорослі, на цю корисну інформацію. Як кажуть сусіди і оточуючі - нормальна сім’я. Але...

Geplaatst door Vyacheslav Abroskin op Zaterdag 12 januari 2019

За інформацією правоохоронців, хлопчикові вдалося вижити, проте він отримав тілесні ушкодження. Дитину доставили до реанімаційного відділення лікарні. Станом на ранок медики оцінюють стан дитини як задовільний.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

поліція
поліція

"Ліг спати з сином на одному ліжку, вночі прокинувся від жахливого сну, і, не розуміючи, викинув дитину у вікно", - пояснив правоохоронцям 40-річний батько дитини.

Але з його розповіді поліцейські з'ясували, що того вечора чоловік помірно вживав алкоголь, може, тому й приснився кошмар, допустив Аброськін.

"До речі, це не перший випадок, коли батьки в стані алкогольного сп'яніння, лягаючи спати в одне ліжко з маленькими дітьми, мимоволі калічать і вбивають їх", - зазначив поліцейський.

Як повідомили у відділі комунікації ГУНП в Харківській області, пригода сталася в Чугуєві. Чоловік свою вину у вчиненому визнав. Встановлено, що напередодні він вживав алкоголь. Родина потерпілого характеризується позитивно, на обліку в поліції не перебуває.

Варто нагадати, що дуже тривожний випадок цькування стався у Київській області. Так, у місті Буча школярі вирішили познущатися над своїм однолітком, вони проявили "креативність" і опублікували фото хлопчика на відомому сайті оголошень, де продають домашніх тварин.

Відомо, що автори публікації зазначили, що продають "товар" за тисячу гривень. Для більшого ефекту оголошення супроводжувалося досить образливим коментарем: "Продаю Валика. Звичайна псина, соромиться".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві знайшли дівчину без свідомості. Це сталося 2 січня, на вулиці Тулузи, проте поліція досі не змогла встановити особу потерпілої, а також знайти її родичів.

Нагадаємо, у Києві молодий хлопець вийшов з вікна: таємничі обставини і прокляте число.

Як повідомляв Знай.uа дружина охоронця Порошенка розповіла, як вбили її чоловіка: немає сил читати цю маячню журналістів.

Знай.uа писав, на Луганщині поліцейський застрелився прямо на блокпосту.