На мера польського міста Гданськ Павла Адамовича напали з ножем прямо на сцені під час благодійного концерту. Вибіг на сцену чоловік завдав градоначальнику кілька поранень. При цьому, як повідомляє Onet.pl, він закричав у мікрофон: "Привіт, привіт! Мене звуть Стефан. Я безневинно відсидів у в'язниці". "Громадянська платформа" (польська політична партія - ред.) мене катувала, саме тому і загине Адамович".

Нападника заарештували на місці кровавого інциденту.

53-річний Адамович, який займає пост мера Гданська з 1998 року, госпіталізований у вкрай важкому стані і переніс п'ятигодинну операцію: ніж потрапив в серце, а також пошкодив органи черевної порожнини. Поки Адамович перебував на операційному столі, йому перелили 41 порцію донорської крові.

Пізніше з'ясувалося, що 27-річний нападник у 2013 році був засуджений до п'яти з половиною років тюремного ув'язнення за серію пограбувань банків. Чоловік стверджує, що в тюрмі його регулярно катували.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, вбивство дитини на Одещині: розгнівані мешканці будинку розбили циган (ВІДЕО)

Як повідомляв раніше Знай.uа в Одеській області дивом врятували жертву "синього кита" "Інцидент стався в місті Олешки, де школярка намагалася покінчити з життям на шкільній перерві", - повідомляє сайт Оdessa.net.ua. Дівчинка розповіла, що віртуальні "куратори" залякуванням змусили її вкрасти у своєї бабусі таблетки.

Також Знай.uа писав, що у Києві хлопець викинувся з 24 поверху на очах батьків: фото трагедії потрапили в мережу, 18+.

У Києві молодий хлопець наклав на себе руки на очах у батьків. Хлопець був тверезий, але просто вистрибнув з вікна висотки, і присутність літніх батьків його не зупинила. Що стало причиною самогубства, в якому стані знаходився потерпілий, які обставини спонукали його на цей божевільний крок – тепер з’ясовуватиме слідство.