У Києві молодий хлопець наклав на себе руки на очах у батьків. Хлопець був тверезий, але просто вистрибнув з вікна висотки, і присутність літніх батьків чоловіка не зупинила. Що стало причиною самогубства, в якому стані знаходився потерпілий, які обставини спонукали його на цей божевільний крок – тепер розбиратиметься слідство.

Як повідомляє "Інформатор", в українській столиці 12 січня з 24 поверху житлового будинку в Шевченківському районі випав чоловік. У результаті падіння він помер на місці.

Пригода сталася у вечірній час, близько 9 вечора. Відзначається, що в квартирі також перебували батьки загиблого. Пояснити, чому син зробив такий вчинок, вони не змогли. При цьому вони зазначили, що їхній син був тверезим.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

На місце трагедії були викликані медики швидкої допомоги, але їм залишилося тільки констатувати факт смерті.

На місці працювали співробітники патрульної поліції, "швидка" та слідчо-оперативна група.

Чому чоловік випав з вікна, встановить слідство.

Нагадаємо, П'яний вітчим жорстоко розправився з 5-місячною донечкою: заважала спати

Неймовірно жорстоке і нелюдське вбивство сталося в Івано-Франківській області у Рожнятівському районі. 26-річний вітчим убив свою п'ятимісячну доньку, завдавши їй важкі травми головного мозку, від чого дитина померла, незважаючи на всі зусилля медиків, розповіли у відділі комунікації Національної поліції області. Причина вражає і здатна вибити з колії будь-якої розсудливої людини – дівчинка заважала цьому психопату спати гучним плачем, розповіли правоохоронці.

Раніше Знай.uа писав дику історію про теяк дівчинка дивом врятувалася від маніяка, який стратив усю її сім'ю.

Також ми писали, що під Одесою чоловік розправився з дружиною і дочкою з особливостями розвитку. Кажуть, що до такого жахливого кроку главу сім'ї довела втрата роботи.

Нагадаємо, вбивство дитини на Одещині: розгнівані мешканці будинку розбили циган (ВІДЕО)

Як повідомляв раніше Знай.uа в Одеській області дивом врятували жертву "синього кита" "Інцидент стався в місті Олешки, де школярка намагалася покінчити з життям на шкільній перерві", - повідомляє сайт Оdessa.net.ua. Дівчинка розповіла, що віртуальні "куратори" залякуванням змусили її вкрасти у своєї бабусі таблетки.