Мер Гданська Павел Адамович, на якого напали з ножем під час благодійного концерту, помер у лікарні.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал "360tv".

Напередодні на мера польського міста Гданська Павла Адамовича напали з ножем прямо на сцені під час благодійного концерту. Чоловік вибіг на сцену та завдав градоначальнику кілька поранень. При цьому, як повідомляє Onet.pl, він закричав у мікрофон: "Привіт, привіт! Мене звуть Стефан. Я безневинно відсидів у тюрмі". "Громадянська платформа" (польська політична партія - ред.) мене катувала, саме тому і загине Адамович".

Нападника заарештували на місці кривавого інциденту.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

53-річний Адамович, який займав пост мера Гданська в 1998 році, був госпіталізований у вкрай важкому стані і переніс п'ятигодинну операцію: ніж потрапив в серце, а також пошкодив органи черевної порожнини. Поки Адамович перебував на операційному столі, йому перелили 41 порцію донорської крові.

Пізніше з'ясувалося, що 27-річний нападник в 2013 році був засуджений до п'яти з половиною років тюремного ув'язнення за серію пограбувань банків. Чоловік стверджує, що в тюрмі його регулярно катували.

Нагадаємо, в Києві біля станції метро Університет, на території ботсаду імені Олександра Фоміна був скоєний збройний напад на безпритульного чоловіка.Невідомий завдав волоцюзі кілька ножових поранень і зник у невідомому напрямку. Повідомлення про інцидент публікує в п'ятницю, 11 січня, видання Информатор.

В екстрених службах про напад дізналися пізно ввечері четверга, 10 січня, близько 23:00. Бездомного госпіталізували з травмами середньої тяжкості – проникаюче поранення руки, сильна кровотеча.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у Києві батьки маленьких дітей підняли паніку через нібито педофілів, які приставали до малюків на вулиці.

Також Знай.uа писав про те, що в Одеській області правоохоронцями був затриманий злочинець, який убив і зґвалтував дитину.