Вночі в Дніпрі сталася серія пригод з автотранспортом - відразу на декількох автомобілях в районі вулиці Калинової були проколоті шини.

Про це повідомляють користувачі соцмереж.

Хулігани орудують в районах аптеки "Не хворій" і перукарні "Юнона". На одному колесі можна було побачити до 3 проколів, відстань між якими по 10 сантиметрів.

Є підозра, що мотив зловмисників простий: коли водій помічає проблеми з колесами і виходить подивитися (потім починає міняти колесо), то з машини можуть вкрасти речі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В соцмережах пишуть: "Спасибі, важлива інформація, я часто паркуюся там!", "От скоти! Спасибі автору за інформацію!", "Вартість ремонту трьох проколів — 800 грн", "Камери повинні бути на магазинах!", "Знайомого за цією схемою чекали біля банку".

Нагадуємо, що у Києві біля станції метро Університет, на території ботсаду імені Олександра Фоміна було скоєно збройний напад на безпритульного чоловіка. Невідомий завдав волоцюзі кілька ножових поранень і зник у невідомому напрямку. В екстрених службах про напад дізналися пізно ввечері четверга, 10 січень, близько 23:00. Бездомного госпіталізували з травмами середньої тяжкості – проникаюче поранення руки, сильна кровотеча.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві біля станції метро Університет, на території ботсаду імені Олександра Фоміна було скоєно збройний напад на безпритульного чоловіка. Невідомий завдав волоцюгу кілька ножових поранень і зник у невыясненном напрямку.

Стікаючи кров'ю, потерпілий дійшов до павільйону станції метро "Університет" де співробітники надали першу допомогу, а черговий викликав медиків і копів.

"Знай.uа" писав, що на мера польського міста Гданська Павла Адамовича напали з ножем прямо на сцені під час благодійного концерту. Вибіг на сцену чоловік завдав градоначальнику кілька поранень.

53-річний Адамович, який займав пост мера Гданська в 1998 року, був госпіталізований в вкрай важкому стані і переніс п'ятигодинну операцію: ніж потрапив в серце, а також пошкодив органи черевної порожнини.