У середу, 16 січня стало відомо про те, що в Москві директор популярної торгової мережі з продажу мобільних телефонів "Евросеть" був виявлений насмерть замерзлим на околиці столиці.

Про це пише портал Рoliteka, посилаючись на повідомлення російських ЗМІ.

Правоохоронці наголошують, що пошуки зниклого в Москві чоловіка велися дві доби поспіль.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У процесі були задіяні і поліцейські і волонтери. Однак знайшли бізнесмена вже мертвим.

Як повідомляється, 29-річний Дмитро Єфімов, який був директором "Евросети" пропав три дні тому, якраз тоді, коли в Москві розігралася сильна хуртовина.

Чоловіка шукали два дні волонтери і поліцейські, в результаті знайшли на околиці Москви замерзлим на смерть.

"Того дня в Москві була сильна заметіль зі снігом. Знайшли його на Київському шосе. Зараз справою займаються криміналісти", - повідомили правоохоронці.

Поліція Росії
Поліція Росії

Нагадаємо, у Чернігівській області шестеро дітей з села Вересоч ледь не замерзли на смерть, покинуті своєю матір'ю, яка в цей час розважалася в районному центрі.

Як повідомляють ряд ЗМІ, рятували дітей місцеві чиновники, поліція і медики. Наймолодшому з них - рік і три місяці, а старшому - десять, і він в покинутій хаті залишався за головного: саме Данило одягав і годував братів і сестричку.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Краматорську стався кричущий випадок. Вночі 6-річну дитину, яка блукала вулицями без верхнього одягу, помітили правоохоронці.

поліція
поліція

Про це повідомляють у прес-службі патрульної поліції України.

Дитина ходила по нічному місту без верхнього одягу. А з дому її в такому стані вигнала посеред ночі рідна мати.

"В поліцію надійшло повідомлення про виявлення дитини в Краматорську, селище Красноторка. Випадковий перехожий помітив хлопчика, який сам блукав по місту вночі, і викликав на допомогу поліцейських", - зазначають поліцейські.

Також Знай.ua писав про те, що в окупованій Горлівці у черзі на перетин лінії розмежування померли троє цивільних осіб.