В окупованій Горлівці у черзі на перетин лінії розмежування померли троє цивільних осіб. Про це заявили у спостережній місії ОБСЄ, повідомляється у звіті СММ від 11 січня. Як повідомили працівники моргу, їх смерть настала з природних причин.

"На блокпості збройних формувань у Горлівці від серцевого нападу померло троє цивільних осіб - чоловіки 80-89 років, 70-79 років та 60-69 років відповідно, поки вони чекали у черзі на перетин лінії розмежування", - повідомили в ОБСЄ.

За офіційною інформацією спостерігачів, персонал моргу у Горлівці повідомив, що того ж дня з блокпоста збройних формувань у Горлівці до моргу доправили тіла трьох чоловіків вказаної вікової категорії. За словами працівників моргу, їх смерть настала з природних причин.


Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, простіше вмерти, ніж втекти: з черг на блокпостах Донбасу людей вивозять в чорних мішках.

На Донбасі в чергах на блокпостах померли двоє людей через складнощі, які штучно створюють окупанти.

Про це з посиланням на українську сторону СЦКК повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв Знай.ua, шалені черги в лютий мороз: на блокпостах в окупованому Донбасі замерзають сотні українців. У мережі показали світлини неймовірно довгої колони автомобілів, яка вишикувалася на під'їздах до контрольного пункту в'їзду виїзду з територій окупованого Донбасу. Крім того, багато людей знаходиться на території, якою розділені блок-пости бойовиків і бійців Об'єднаних сил.

Також Знай.ua писав, що морози та снігопади накриють Україну, але є щасливчики. Українці відчують весь смак зими.