У мережі оприлюднили фотографії довгої колони автомобілів, яка вишикувалася на під'їздах до контрольного пункту в'їзду виїзду з територій окупованого Донбасу. Також багато людей знаходиться на території, якої розділені блок-пости бойовиків і бійців Об'єднаних сил. Раніше в Спільному центрі контролю і координації повідомляли, що бойовики свідомо затягують процес переходу лінії розмежування, чим наражають людей на небезпеку — 5 січня в черзі померли двоє жителів окупованого Донбасу.

Фотографії черзі в Twitter виклав користувач з ніком "Hochu domoy".

"Це Оленівка на Україну. Льготка (люди, що мають право першочергового проїзду. - ред.) — майже на половину цієї черги. Потік машин не зупиняється. Людей стоїть багато на нульовій. Ми не рахували. Але багато. Автобуси ходять", - йдеться в коментарі до фото.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, простіше вмерти, ніж втекти: з черг на блокпостах Донбасу людей вивозять в чорних мішках.

В суботу, 5 січня, о 09.45 в сервісній зоні на КПВВ "Станиця Луганська" при оформленні документів на перехід в підконтрольні владі України райони 65-річному чоловікові стало погано і він втратив свідомість.

Як повідомляв Знай.ua, українцям розповіли, скількох росіян розвернули просто на кордоні: шалені цифри.

Також Знай.ua писав, що колона російських фур увірвалася в Україну, люди обурені бездіяльністю поліції.

В Одесі очевидці помітили колону вантажівок та автобусів з російськими номерами. Вони зазначили, що правоохоронці не чинили їм жодних перешкод. Транспортну колону вдалося на відео зняти очевидцям. Поліція ніяк не відреагувала на це.