В Одесі очевидці помітили колону вантажівок та автобусів з російськими номерами. Вони зазначили, що правоохоронці не чинили їм жодних перешкод.

Про це повідомляє телеграм-канал "Жадібний Петя".

«Куди дивиться поліція. Напередодні об'єднавчого собору УПЦ, який сьогодні розпочався в столиці, в Одесу, де введено воєнний стан, зайшла колона автобусів і вантажівок на російських номерах », - йдеться в повідомленні.

У дописі також зауважили, що транспортну колону вдалося на відео зняти очевидцям. Поліція ніяк не відреагувала на це.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще
"Примітно, що колона пройшла повз блокпоста поліції посиленою технікою Нацгвардії і жоден "захисник" міста навіть не смикнувся зупинити підозрілі транспортні засоби. Може техніку погнали в Молдову, але безпечність копів, мінімум бентежить", - додали автори повідомлення.
Раніше повідомляли, що Росія може влаштувати провокації в день проведення Об'єднавчого собору для створення української незалежної церкви. РФ не зупиниться ні перед чим, щоб перешкодити створенню Єдиної української православної церкви. Такою думкою поділився колишній керівник Головного слідчого управління Служби безпеки України генерал-майор Василь Вовк.
Вовк вважає, що більшість українців вже прийняли той факт, що Україна матиме автокефальну, це не означає, що не буде конфліктів між прихильниками патріархатів. Мітинги, збори, протести - всього цього варто очікувати, адже маса людей привчені до УПЦ МП з самого дитинства.