15 січня в Києві контролери та кондуктори побили пасажира тролейбусу.

Про це повідомляє "Страна".

Постраждав киянин Сергій Шевчук. Він розповів, що ввечері на Шулявці сів у тролейбус №27, який слідував до станції метро "Почайна". Зайшов і закомпостувати талон, який у нього був при собі. Неподалік від "Почайної" в салон зайшли контролери. Коли Сергій не зміг знайти свій талончик, контролери почали вимагати сплатити штраф. Шевчук спробував вийти з транспорту, але йому перегородили вихід.

Киянин стверджує, що попередив контролерів - вони не мають права його затримувати. Він сказав, що застосує силу, так як володіє бойовими мистецтвами. Але у відповідь на це один з контролерів почав його бити і порвав куртку. До бійки приєдналася і кондуктор тролейбуса.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Після інциденту Шевчук поїхав в лікарню, де в нього зафіксували побої. Потім звернувся в Оболонське управління поліції. Але копи, за словами потерпілого, не хотіли приймати заяву і навіть не збиралися з'ясовувати прізвища контролерів.

Наступного дня киянин дізнався, що його справою все ж зайнялися в поліції. Але додзвонитися слідчому не вдається.

За офіційними правилами, контролери не мають права обмежувати вихід пасажира громадського транспорту. Тим більше, застосовувати силу проти нього.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві за маршрутом №18 від Контрактової площі на вул. Старовокзальну їздить святковий трамвай. Всередині вагона повісили новорічні гірлянди, різнокольорові кульки, а вікна прикрасили білими сніжинками та ялинками.

"Знай.uа" писав, що в Києві за маршрутом №18 від Контрактової площі на вул. Старовокзальну їздить святковий трамвай. Всередині вагона повісили новорічні гірлянди, різнокольорові кульки, а вікна прикрасили білими сніжинками та ялинками.

"Знай.uа" писав про те, що впроваджують електронний квиток: коли кияни зможуть розрахуватися за проїзд по-новому. Вже з нового року у столиці почнуть продавати пластикові електронні картки і квитки з QR-кодом для оплати проїзду в громадському транспорті.