У п'ятницю, 18 січня, обірвалося життя одного з найбільш відомих жителів Закарпаття, який на момент трагедії перебував у Чехії, про що повідомив його друг Іван Білецький.

Він написав: "Вчора в Чехії трагічно обірвалося життя одного з відомих, успішних і молодих жителів Закарпаття Василя Пукмана. Хороший був чоловік. За останні роки багато друзів і знайомих загинули на дорогах. Бережіть себе. Не поспішайте".

Варто відзначити, що зі слів користувачів мережі, чоловік надавав допомогу українцям, які проживають у Чехії.

Серед коментарів переважають такі: "Односелець, друг, який досяг успіху, допомагав українцям в Чехії", "молодий успішний, загинув в аварії. Сумно", "Він був хлопцем з Верхньо-Водяного, ніяким мажором. Він свій статус заробив разом з батьками з малого хлопця в школі. Він дійсно був простою людиною. Вічна пам'ять і співчуття близьким".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що через сходження вантажного поїзда біля станції Кожанка на ділянці Фастів – Козятин Київської області затримується ряд пасажирських поїздів, в результаті чого рух у цьому напрямку частково перекрито. За тривалий час звільнили лише одну колію і пасажирські поїзди сильно затримуються. При цьому Укрзалізниця не може виразно пояснити терміни затримки потягів, деякі з них більше двох годин простоюють в очікуванні відновлення руху.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у столиці відбулася чергова гучна аварія. Водій таксі Über вилетів на тротуар і зніс кілька обмежувачів руху. Як стало відомо, чоловік просто заснув за кермом, хоча сам він цей факт визнавати категорично відмовився. На фото інциденту видно, що збито кілька огорож, передня частина машини при цьому рознесена вщент.

Також "Знай.uа" писав, що в Одесі водій автомобіля наїхав на літнього чоловіка, який переходив дорогу по пішохідному переходу, після чого відтягнув його на бордюр і, не надавши першої допомоги, залишив місце пригоди. Свідки записали вчинення злочину на реєстратор, після чого правоохоронці затримали зловмисника. Тепер йому загрожує до 5 років позбавлення волі.