На Харківщині у селищі Нова Водолага водій позашляховика розстріляв пасажирський автобус.

Інцидент трапився поблизу магазину у тамтешньому селищі. У поліцію виклик надійшо 22 січня, о 17:05, передає politeka.net.

На місце події виїхало керівництво районної поліції, слідчо-оперативна група і сектор реагування патрульної поліції. Правоохоронці затримали 56-річного водія автомобіля Toyota Highlander, підозрюваного в застосуванні зброї.

"Між власником іномарки і 64-річним водієм автобуса виник конфлікт біля магазину на зупинці. Нібито громадський транспорт заблокував позашляховику виїзд з парковки, поки з салону виходили люди", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Водій Toyota схопив пістолет, заряджений гумовими кулями і вистрілив у бік автобуса кілька разів, розбивши скло. Під час стрілянини постраждав випадковий перехожий.

"Після цього між бешкетником і водієм маршрутки почалася бійка. У районну лікарню доставлені водій автобуса з травмами, 41-річний пасажир автобуса з забоєм голови, закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та 39-річний випадковий перехожий, який отримав закриту черепно-мозкову травму, забій і опік черевної стінки. Після огляду лікарями чоловіків відпустили додому," - зазначається.

Стрілка госпіталізували в хірургічне відділення із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоями.

"Стан здоров'я постраждалих медики оцінюють як задовільний. На місці інциденту правоохоронці вилучили пістолет, набої та гільзи. Встановлено, що чоловік мав дозвіл на зброю," - зазначається.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею хуліганство. Правопорушника повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Чоловікові загрожує термін від 3 до 7 років.

У свою чергу, місцеві жителі вимагають від поліції чесного розслідування і побоюються, щоб зловмиснику не зійшло все з рук.

Нагадаємо, Під Миколаєвом іноземці витягли сім'ю з палаючого автомобіля: була дорога кожна секунда

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Кінець маршруткам: українцям анонсували революційні зміни на дорогах

Також Знай.ua" писав про те, що Зірка інтернету розбилася на смерть, роблячи селфі в бікіні: фото красуні