У четвер, 24 січня, у російському Владивостоці сталася страшна трагедія.

пожежа
пожежа

Про це пише Telegram-канал LIFE SHOT та публікує відповідне відео.

На кадрах видно, що у приміщенні школи несподівано спалахнула пожежа,однак евакуаційний вихід виявився заваленим.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Учителі встигли прибігти дітям на допомогу і відкрили вихід вчасно. Ніхто зі школярів не постраждав.

Нагадаємо, у палаючому гіпермаркеті в Санкт-Петербурзі стався обвал покрівлі.

Про це повідомляють російські ЗМІ. .

За даними рятувальників, площа обвалення склала 3200 кв. метрів. Для гасіння пожежі до вильоту готуються два вертольоти.

"Площа обвалення склала 3200 кв. метрів", - розповіли ЗМІ.

Крім того у російському МНС зазначили, що інофрмація про пожежу надійшла до них близько 08:30 за московським часом. Займанню відразу ж було присвоєно третій рівень складності. Загальна ж проща возгарання вже досягла 4800 квадратних метрів.

З будівлі було евакуйовано 800 осіб. Про постраждалих даних поки немає.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Ігор Востріков, що втратив родину на пожежі у "Зимовій вишні", Кемерово програв місцеві вибори. Він балотувався до обласної ради Кемеровської області від правлячої партії "Єдина Росія" під першим номером у територіальній групі №9.

Сам Востріков сказав "Говорить Москва", що не здивований результатом.

"Не хочу говорити нічого поганого. Так проголосували люди. Я хотів прийти і зробити все по максимуму. Але, мабуть, не знайшов схвалення або ще щось. Особливо сильно я не роздумував над цим. В принципі, це було очікувано. Я до останнього не вірив", - сказав він.

Також Знай.ua писав про те, що практично одразу після щорічної конференції Володимира Путіна, у Росії традиційно почали підводити підсумки року і навіть визначилися з "головною подією".