Ігор Востріков, що втратив родину на пожежі у "Зимовій вишні", Кемерово програв місцеві вибори. Він балотувався до обласної ради Кемеровської області від правлячої партії "Єдина Росія" під першим номером у територіальній групі №9.

Сам Востріков сказав "Говорить Москва", що не здивований результатом.

"Не хочу говорити нічого поганого. Так проголосували люди. Я хотів прийти і зробити все по максимуму. Але, мабуть, не знайшов схвалення або ще щось. Особливо сильно я не роздумував над цим. В принципі, це було очікувано. Я до останнього не вірив", - сказав він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У мережі активно обговорюють його програш на виборах. Зокрема, на каналі Liberty People Вострикова називають "дурнем і лизоблюдом".

"Дурень і лизоблюд, сім'я якого загинула в Кемерово, хотів догодити своєму цареві, а той його кинув. Ні постів, ні посад та інших благ у Вострикова не буде. Його використовували, як презерватив і викинули. Він залишився без сестри, без дружини, без трьох дочок і без совісті", - пишуть на каналі.

Ігор Востріков став відомий, коли після пожежі родичі загиблих вийшли на мітинг до місцевої адміністрації.

Пожежа в торговому центрі "Зимова вишня" в Кемерово, Росія стався 25 березня 2018 року. Всього в результаті події загинули 60 осіб. Ігор Востріков втратив дружину, сестру і трьох дітей.

Раніше ми писали, що пожежа, що забрала життя 60 осіб, у кемеровському ТРЦ "Зимова вишня" розпочалася у світлодіодному світильнику. Його залила тала вода з даху, яку не чистили від снігу. Сталося замикання і спалахнуло полум'я. Прилад, в якому сталося замикання, повинен був тут же вимкнути захисний автомат, проте той виявився несправним.

Нагадаємо, в Росії почалися масові арешти прихильників Навального.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" 24 серпня, у Вишгороді під Києвом сталася масштабна пожежа. Дим буквально оповив весь місто.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що експерти назвали справжню причину трагедії у "Зимовій вишні".