У палаючому гіпермаркеті в Санкт-Петербурзі стався обвал покрівлі.

Про це повідомляють російські ЗМІ. .

За даними рятувальників, площа обвалення склала 3200 кв. метрів. Для гасіння пожежі до вильоту готуються два вертольоти.

"Площа обвалення склала 3200 кв. метрів", - розповіли ЗМІ.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім того у російському МНС зазначили, що інофрмація про пожежу надійшла до них близько 08:30 за московським часом. Займанню відразу ж було присвоєно третій рівень складності. Загальна ж проща возгарання вже досягла 4800 квадратних метрів.

З будівлі було евакуйовано 800 осіб. Про постраждалих даних поки немає.

Разом з тим варто відзначити, що Ігор Востріков, що втратив родину на пожежі у "Зимовій вишні", Кемерово програв місцеві вибори. Він балотувався до обласної ради Кемеровської області від правлячої партії "Єдина Росія" під першим номером у територіальній групі №9.

Сам Востріков сказав "Говорить Москва", що не здивований результатом.

"Не хочу говорити нічого поганого. Так проголосували люди. Я хотів прийти і зробити все по максимуму. Але, мабуть, не знайшов схвалення або ще щось. Особливо сильно я не роздумував над цим. В принципі, це було очікувано. Я до останнього не вірив", - сказав він.

У мережі активно обговорюють його програш на виборах. Зокрема, на каналі Liberty People Вострикова називають "дурнем і лизоблюдом".

"Дурень і лизоблюд, сім'я якого загинула в Кемерово, хотів догодити своєму цареві, а той його кинув. Ні постів, ні посад та інших благ у Вострикова не буде. Його використовували, як презерватив і викинули. Він залишився без сестри, без дружини, без трьох дочок і без совісті", - пишуть на каналі.

Ігор Востріков став відомий, коли після пожежі родичі загиблих вийшли на мітинг до місцевої адміністрації. Пожежа в торговому центрі "Зимова вишня" в Кемерово, Росія стався 25 березня 2018 року. Всього в результаті події загинули 60 осіб. Ігор Востріков втратив дружину, сестру і трьох дітей.

Нагадаємо, моторошна пожежа в готелі убила 18 людей.

Як повыдомляв "Знай.ua", рятувальники попередили українців про найстрашніше.

Також "Знай.ua" писав, що експерти назвали справжню причину трагедії у "Зимовій вишні".

Нові подробиці пожежі в торговому центрі Кемерово "Зимова вишня"