23 січня, приблизно о четвертій годині вечора в районі Херсонщини сталося зіткнення двох військових вантажівок, які йшли в колоні.

У однієї з вантажівок довільно відкрився задній борт. Машина загальмувала, і з неї стали вискакувати солдати.

Слідувавша за ним вантажівка не змогла загальмувати на слизькій дорозі і врізалася в них. 54-річний військовий помер – удар розтрощив йому грудну клітку.

Ще троє його супутників у віці від 20 до 24 років були травмовані: у них переломи гомілок, травми хребта та черепно-мозкові травми. Вони були доставлені в лікарню.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Киян просять не виїжджати з дому: на дорогах армагеддон, аварії паралізували столицю

У середу, 23 січня, Київ традиційно загруз в пробках на засніжених дорогах. Затори утворилися в "пікові" години. У столиці України снегопад, на дорогах ожеледиця.

Крім того, рух гальмують і численні аварії.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на дані сервісів пробок.

Традиційно дуже повільно рухаються автомобілі майже на всіх вулицях у центрі столиці. Затори на проспекті Перемоги в районі станцій метро "Святошин", "Житомирська". На Дарницькому і Московському мостах. Також варто Південний міст, тягучки в районі станцій метро "Позняки", "Осокорки".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Зайцева не була під наркотиками: нові подробиці перевернуть все справа

Під час слухання справи Олени Зайцевої, яка за кермом "Лексуса" в Харкові збила людей, експерти ооголосили, що вона не була під дією наркотиків. Про це в ефірі "112" повідомив журналіст.

Також Знай.ua" писав про те, що У Києві автоледі протаранила зупинку громадського транспорту: винні комунальники

У Києві 23 січня дівчина-водій на Audi влетіла у зупинку громадського транспорту. За попередніми даними, вона не впоралася з керуванням через ожеледицю.

НП сталася на вул. Олени Теліги. Фотографії з місця події опублікували в групі "Київ Оперативний" у Facebook.

"Вона не впоралася з кермуванням і в'їхала в зупинку громадського транспорту. На щастя, люди встигли відскочити і не постраждали", - уточнили свідки.