25 січня проросійські терористи на Донбасі сьогодні, відкрили вогонь по автомобілю, в якому були представники Збройних сил України, в наслідок чого загинув один військовий.

Як передає replyua.net, про це йдеться у прес-службі Міноборони України. Зокрема, за даними штабу ООС, обстріл був зафіксований сьогодні вранці на Луганському напрямку недалеко від населеного пункту Катеринівка.

«Російсько-окупаційні війська підступно обстріляли з ПТРК автомобіль українському захисників, в результаті чого один військовослужбовець загинув, четверо отримали поранення» - зробили заяву в оборонному відомстві. Потім українські військові відкрили у відповідь вогонь по бойовиках, у зв'язку з ніж супротивник зазнав втрат. Нагадаємо, що 20 січня на Донбасі в зоні проведення ООС помер український військовий Віталій Гориенко.

Стало відомо, що у Вінницькій області в селищі Браїлів відбулася церемонія прощання з загиблими на Донбасі бійцем українських ВСУ Миколою Семенюком з позивним «Саїд».

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Двоє сміливців вирвали жертву з лап ґвалтівника, а тепер ризикують сісти надовго: скоро вибори

У Харкові 17 січня двоє місцевих жителів врятували дівчину від ґвалтівника. Вони затримали маньяка прямо в під'їзді, викликали поліцію.

Але покарання так і не отримав: не минуло й години, як нападника відпустили. Більше того, невідомо чому, але захисників дівчата тепер збираються взяти під арешт. Як все було – розповідають користувачі соціальних мереж, публікуючи відповідний ролик.

Як раніше повідомляв "Знай.иа", Затриманий один із зловмисників, важко ранивших копа в Харкові: фото

Поліція затримала одного стрільців, важко поранилиміліціонера в Харкові.

16 січня Харків невідомі маски напали офіцера Нацполіціі Олексія Логвиненко. Чоловіки забили, після чого вистрілили у нього кілька разів і зникли на машині. Потерпілого з пораненнями голови і шиї доставили в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги.

Також "Знай.иа" писав про те, що Наша служба і небезпечна, і важка: прогулянка з собакою ледь не коштувала життя харківському копу

У середу, 16 січня, вранці в Харкові стався напад на поліцейського із застосуванням вогнепальної зброї, про що йдеться в сюжеті ТСН.

Як стало відомо, інцидент стався о 07:30 у дворі звичайної багатоповерхівки. 39-річний поліцейський вийшов зі свого під'їзду для того, щоб вигуляти собаку.