У селі Губарівка Харківської області стався прикрий інцидент. Трагічно загинув працівник елеватора. Про це йдеться у повідомленні поліції. За попередніми даними, 42-річний працівник елеватора впав у сховище для зерна з висоти 25 метрів.

На роботі чоловік впав у сховище для зерна з висоти 25 метрів. Потім його засипало зерном. Нещасний працівник задихнувся і загинув на місці.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розслідувати справу за статтею "Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо також, що ПАТ "Аграрний фонд" сплатив державі 211,5 млн грн дивідендів протягом 2016-2018 років. Протягом трьох років ПАТ "Аграрний фонд" сплатив державі 211,5 млн грн дивідендів. Дана інформація вказана в Аудиторському звіті за результатами державного фінансового аудиту діяльності ПАТ «Аграрний фонд» за період з 01.01.2016 по 30.06.2018.

Як повідомляв Знай.uа, мої нові рейдери: як поліція віджимає урожай фермерів, українці в шоці, відео. У Київській області розгорівся гучний поліцейсько-аграрний скандал. Так, в селі Маслівка (Миронівський район) представники правоохоронних органів "віджали" у фермеровурожай.

Про це стало відомо завдяки повідомленням користувача під ніком Evhen в Twitter.