У Київській області розгорівся гучний поліцейсько-аграрний скандал. Так, в селі Маслівка (Миронівський район) представники правоохоронних органів "віджали" у фермеров урожай.

Про це стало відомо завдяки повідомленням користувача під ніком Evhen в Twitter.

"Село Маслівка. Миронівський р-н. Місцева поліція краде урожай у фермерів. Не брехав Порошенко коли говорив, що в Україні кардинально змінився інвестиційний клімат", - написав Evhen.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві відбулася церемонія підписання договору купівлі-продажу агрохолдингу "Мрія" між компаніями Mriya Farming PLC і Saudi Agricultural and Livestock Investment Co (SALIC). Про це йдеться у Facebook президента Петра Порошенка.

Угоду підписали голова ради директорів агрохолдингу, колишній міністр аграрної політики Олексій Павленко і керуючий директор SALIC Халед Аль-Абуді.

Крім того, президент зазначив, що прихід такого інвестора свідчить про бажання іноземців вкладати гроші в Україну, але це не означає, що компанія із Саудівської Аравії скупила українську землю на якій розташовані потужності заводу "Мрія".

Варто нагадати, що невідомі люди в камуфляжі намагаються незаконно захопити ФГ “Суворого А. Ф.”. Молоді люди без дозволу заїхали на територію господарства і почали завантажувати в свої автомобілі соняшник з елеватора. Коли їм почали чинити опір, нападники відкрили вогонь. В результаті, було поранено 5 людей, одного чоловіка забрала швидка.

Захоплення тривало кілька днів і набирав все нових обертів. Портал "Агро-Центр" викладає інформацію по днях.

Нагадаємо, знахабнілі київські злодії не побачили, що їх знімає камера.

Як повідомляв Знай.uа центр реабілітації розгромила поліція, забирали речі, людей поклали обличчям в асфальт.

Знай.uа писав, гігантські колони путінської техніки увірвалися до Україну.