У Львові в ДТП потрапило приблизно 10 авто.

Передає "Варта-1".

ДТП сталася біля автостоянки на Сихові.

"На цих вулицях 24-25 січня дороги зовсім не чистилися", - йдеться в повідомленні під відео.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Таксист Über на швидкості протаранив київську маршрутку: є жертви

У Києві на проспекті Тичини в суботу, 26 січня, таксі Über протаранив маршрутку "Богдан".

За словами таксиста, він не зміг впоратися з керуванням на занесеній снігом дорозі.

Про це повідомляє "Інформатор".

Як наголошується, аварія сталася близько 5:20.

За словами таксиста, він їхав по проспекту у бік Дніпровської набережної з пасажиром. Під'їжджаючи до кінцевої точки, автомобіль занесло на дорозі і він врізався в припаркований на узбіччі мікроавтобус. Крім цього водій Hyundai зазначив, що проїжджа частина була нерозчищена.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Автобус з вантажівкою звалилася прямо в прірву: моторошне ДТП обернулося масовою загибеллю

В провінції Арекіпа на півдні Перу в результаті столкновенияпасажирського автобуса з вантажівкою загинули щонайменше 14 осіб.

Цю інформацію повідомляє Xinhuanet.

В суботу, 26 січня, близько 20:15 переповнений пасажирський автобус виконуючи обгін виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою. Зіткнення завершилося падінням автобуса і вантажівки в ущелині.

Відомо, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули щонайменше 14 осіб, ще 35 були поранені. Поки не встановлено, скільки людей перебували в транспортних засобах.

Також Знай.ua" писав про те, що Нещадна стихія знищує українців разом з автомобілями: 30 ДТП за один вечір паралізували Одеси

Про це йдеться в повідомленні прес-служби патрульної поліції Одеської області.

Так, на вул. Балківській, водій "Mercedes" не зумів впоратися з керуванням і в'їхав у стовп. Там же зіткнулося два авто, від удару їх віднесло на припарковану машину, вона отримала пошкодження.