Один з батьків загиблої в крижаному болоті студентки шокував подробицями її смерті. Батько дівчини розповів про те, як йому довелося діставати рідну дочку з під крижаних завалів.

«У неї маленькі сліди. Тому що нога маленька. Замерзла в ямі стоячи, з відкритими очима. Руки були підняті в кулачки - може, хотіла дотягтися до сосни, яка росла поруч », - розповіла мати загиблої Наталія.

Крім того, за словами жінки, діставати тіло дитини пішов батько. Діставати тіло загиблої довелося голими руками.

Ірина Дворецька
Ірина Дворецька

«Батько її з льоду руками вирубав. Дістали тільки в одному черевику, інший намертво застряг у кризі », - підкреслила вона.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ще більш жахливі деталі трагедії повідомила рідна тітка загиблої студентки.

«Коли ми її ховали, вона навіть не розмерзлася. Була як крижинка », - зазначила вона.

Сестра загиблої дівчини розповіла про те, що дізналася про подію зі слів місцевих жителів. За словами сестри Ірини, дівчина їхала до хворої матері в райцентр на автобусі близько четвертої години ранку.

Ірина Дворецька
Ірина Дворецька

«Вона сказала, що чула, як водій хотів висадити Іру через те, що у неї не було грошей на проїзд. Але телефону дівчини, яка це сказала, у мене не залишилося. Прізвища її теж не знаю. Вона єдина, хто про це сказав. Інші пасажири автобуса (в основному це жителі нашого села) говорять, що вони спали і нічого такого не чули », - переказала Наталія слова очевидиці.

Виявилося, що все відбувалося не зовсім так, як описують більшість українських ЗМІ. Стало відомо, що на момент смерті дівчина перебувала під впливом алкоголю, а ніч провела в компанії друзів, які цей факт підтвердили. Також стало відомо, що перепалки між водієм і загиблої не було - дівчина вийшла з автобуса добровільно, тому що не знайшла грошей на проїзд. Таким чином, швидше за все подія - просто нещасний випадок.

Стутентка замерзла

Нагадуємо, раніше портал "Знай.ua" писав про те, що замерзла на Житомирщині студентка провалилася в болото, і не змогла з нього вибратися. Поліція намагається розслідувати альтернативну версію події, згідно з якою, студентка сама вийшла з автобуса коли не виявлено грошей на проїзд.

Крім того, "Знай.ua" писав про передсмертних словах загиблої в Житомирській області студентки. Роззяви просто дивилися на те, як дівчина йде вмирати.

Ще портал "Знай.ua" писав про нові подробиці справи про людську байдужість. З'явилися шокуючі подробиці смерті студентки Ірини Дворецької.

Ще раніше "Знай.ua" писав про те. що в Житомирській області на смерть замерзла студентка. Поліція почала розслідування трагедії, в ході якого з'ясувалося, що сварки між водієм автобуса, нібито висадився дівчину за несплату, і загиблої, не було. Про це розповіли співробітники головного управління Національної поліції Житомирської області.