Під Харковом 4-річну дівчинку покусала бійцівська собака, її доправили в лікарню. Господиня собаки перебувала поруч.

Про це повідомили користувачі Facebook у спільноті "Підслухано: Дергачі".

Інцидент стався у понеділок, 28 січня в Дергачах, що на Харьківщині. За попередніми даними, дитина зробила різкий рух, на який відразу зреагувала тварина. Це також підтвердила поліція після того, як опитала свідків.

Мама дівчинки написала повідомлення про подію в соціальну мережу: "Шановні батьки, спасибі за переживання. Ані зробили операцію, стан нормальний, вона виходить з-під наркозу. Укуси дуже глибокі і складні, на голові і біля вуха. До дитини поки не пускають".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зараз дитина знаходиться в обласній клінічній дитячій лікарні № 1 з ранами від укусів. Стан середньої тяжкості, тому що є небезпека інфікування таких ран.

За словами мами потерпілої дівчинки, собака накинулася на дитину раптово, коли вони поверталися додому. Дитина була в санках, тому спровокувати собаку вона не могла. Більшість укусів - на голові дівчинки.

Відомо, що на цю собаку бійцівської породи і раніше надходили скарги, але господиня на агресивність свого пса не реагувала. Після інциденту вона приїхала в лікарню, але потім одразу поїхала.

Користувачі мережі відреагували на цей інцидент і написали, що собаки обов'язково потрібно вигулювати в намордниках. Господарі мають нести за це відповідальність. Дитині побажали якнайшвидшого одужання.