У приміщенні київській середній школі №139 виникла пожежа. За попередніми даними на одному з поверхів школи загорілася електропроводка.

Про це у вівторок, 29 січня, повідомляє на своїй сторінці в Facebook видання dtp.kiev.ua.

Школа знаходиться в Шевченківському районі за адресою: Татарський провулок, 1.

Повідомляється, що в класі для молодших учнів на 3 поверсі загорілася електропроводка. Всіх дітей зі школи евакуювали. На місці працюють надзвичайники.

"Зі слів свідків, загорілася проводка на в одному з молодших класів на 3 поверсі. Всіх дітей евакуювали. На місці працюють бійці ДСНС", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Станом на зараз загоряння усунуто.

У коментарях користувачі мережі внесли правки в повідомленя видання. За їхніми словами, загоряння сталося на першому поверсі.

"На 3-му поверсі немає молодших класів, тільки на першому! І весь перший поверх в диму був, проводка плавилася там. Вчителі великі молодці, організовано і швидко всіх дітей вивели зі школи! Пожежна техніка і поліція прибули блискавично, ніхто не постраждав" , - написали в коментарях кияни.

Нагадаємо, у Києві сталась масштабна пожежа.
Епіцентр пожежі знаходився за адресою Грушевського 4а, де загорівся дах нежитлової будівлі. Площа пожежі склала понад 400 метрів, адже масштабний вогонь перекинувся на дах п'ятиповерхового житлового будинку.

Як повідомляв портал Знай.ua, страшна пожежа трапилась в Києві у 24-поверховому житловому будинку на Печерську - зайнялась електропроводка з 1-го по 11-й поверхи.

Також Знай.ua писав, страшна пожежа у Харкові забрала життя літнього чоловіка.