В ніч на 29 січня прогримів вибух на "Дніпровському коксохімічному заводі" в місті Кам'янське.

Про це інформуєпрес-служба Міністерства внутрішніх справ на сторінці в Facebook.

Інцидент стався о 3.30. В результаті події постраждали п'ять осіб. Зараз ними займаються медики, їх стан оцінюють як важкий.

"У триповерховій будівлі смолоперерабатывающего цеху стався вибух газоповітряної суміші з горінням бітуму. У лікарню з опіками у важкому стані госпіталізовано п'ять чоловік. В 4:07 підрозділами ДСНС пожежа ліквідована на площі 200 м. кв, Пошкоджено технологічне обладнання цеху. Причина вибуху з'ясовується", - повідомляють представники МВС.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Дивіться: Вибух на заводі в Кам'янському

Наразі на місці продовжує працювати бригада рятувальників та правоохоронці, всі деталі вивчаються.

Дніпропетровський коксохімічний завод є одним з перших підприємств вітчизняної коксохімії. 93,83% акцій компанії належать йому.

Дивіться: Наслідки вибуху на коксохімічному заводі

Нагадаємо, у понеділок, 28 січня, в Миколаєві стався контрольований вибух, яким здійснили демонтаж димохідної труби недіючої котельні. Ситуацію контролювала місцева влада.

Як повідомляв портал Знай.ua, чергова трагедія скодихнула Росію. У місті Перм обвалилась багатоповерхівка, залишивши сотні людей посеред зими на без даху над головою.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві компанія за випивкою н зрозуміла, що спалила багатоповерхівку. Дим швидко заполонив коридори та заблокував жителів у їх квартирах. Найбільше постраждав один з винуватців інциденту.