У понеділок, 28 січня, в Миколаєві стався контрольований вибух, яким здійснили демонтаж димохідної труби недіючої котельні.

Про це повідомляють ЗМІ.

Як передають місцеві ЗМІ, роботи проводило спеціалізоване підприємство на підставі дозволу місцевої влади.

Разом з тим варто відзначити, що у російському місті Перм стався обвал житлового будинку. Впало перекриття між технічним поверхом і дахом.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Інцидент стався о 13:15 по Москві в 14-поверховому цегляному однопід'їздний будинку за адресою: вулиця Революції 3/1. Квартири не пошкоджені. Проводяться обстеження фахівцями. Несучі конструкції будівлі та покрівлі не пошкоджені. Екстрені служби і адміністрація міста на місці. Всього в під'їзді було зареєстровано 139 осіб", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники також зазначили, що ніхто з людей не постраждав. Сильно пошкодилася труба гарячого водопостачання. Зараз вона перекрита. На місці обвалу працює п'ять одиниць техніки і 19 людей особового складу.

У свою чергу в прес-службі губернатора Пермського краю повідомили, що в будинку 111 квартир. Нині евакуйовано 230 осіб. Питання розселення людей до тимчасових пунктів проживання вирішує влада міста.

Увесь світ сколихнув ряд трагічних подій. Усі вони сталися в кінці 2018 року й на початку 2019. Мова йде про вибух багатоповерхівки в російському місті Магнітогорськ, вибухи в шахтах, акції протесту в Парижі, Бельгії, вбивство мера Гданська й інші. Астрологи пов'язують їх з періодом затемнень.

Крім того варто додати, що вночі в суботу, 26 січня, в чергову частину поліції в Донецькій області надійшло повідомлення від однієї з жительок Українська про те, що в її квартирі стався вибух, що стало відомо з повідомлення в місцевій поліції.

Згідно з попереднім висновком, причиною вибуху став газовий балон. В результаті постраждали 40-річна господиня будинку, а також її 82-річна та 20-річна сусідки.

Постраждалих негайно госпіталізували в медичні установи. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Після того, як особу винного буде встановлена, йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Нагадаємо, терористи підірвали церкву, поки люди спокійно молилися.

Як повідомляв "Знай.ua", неймовірна історія стюардеси, яка впала з висоти 10 км.

Також "Знай.ua" писав, що на Донбасі знайшли горище, набите боєприпасами.

З'явилось відео російських ЗМІ з місця підриву Захарченка