У католицькій церкві на острові Холо спрацювали два вибухових пристрої.

У південній частині Філіппін в результаті спрацювання вибухових пристроїв, розміщених невідомими на території католицької церкви, загинули щонайменше 19 людей, 48 постраждали. Про це повідомила місцева поліція, передає РБК-Україна з посиланням на Associated Press.

За інформацією агентства, вибухи прогриміли біля католицької церкви на острові Холо - один вибуховий пристрій спрацював під час ранкової меси, другий - трохи пізніше зовні церкви.

Серед загиблих є військовослужбовці і мирні жителі. Поки ніхто не взяв на себе відповідальності за теракт.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше повідомлялося, що 24 січня в Сумській області на заводі стався вибух. Про це повідомляє 0542.ua.

Інцидент стався на одному з підприємств в Липовій Долині. При вибуху постраждали четверо працівників, з опіками різної ступені тяжкості вони зараз перебувають у лікарні.

Повідомлення про те, що на заводі стався вибух газового балона "пропан-бутан" ємністю 40 літрів, надійшло в чергову частину поліції у 15:16. Повідомлялося, що є постраждалі.

На місці події було встановлено, що в результаті вибуху постраждали четверо працівників підприємства - всі отримали опіки обличчя, рук та дихальних шляхів. Найстарший, 62-річний чоловік, знаходиться у важкому стані, так як на момент вибуху знаходився поруч з балоном.

Одна з версій, що вибух стався через витік газу із балона.

Також раніше повідомлялося, що днями в Мексиці стався потужний вибух на одному з трубопроводів в штаті Ідальго. За інформацією місцевих властей, число жертв вибуху досягло 71 людину.

Варто нагадати той факт, що раніше повідомлялося про 66 загиблих і 76 постраждалих. Рятувальники не виключають, що число жертв може значно зрости. Деякі потерпілі перебувають у тяжкому і дуже тяжкому стані.

Нагадаємо, у Росії ІГ влаштував подвійний теракт: десятки загиблих.

Як повідомляв Знай.uа, росіянин влаштував криваву баню в столичному супермаркеті: назвав себе терористом.

Знай.uа писав, розстріл копа в Харкові: з'явилися відео і деталі моторошних перших хвилин, 18+.