У Росії вибухнув багатоповерховий будинок, а відразу після цього стався обвал. Влада оголосила надзвичайний стан у всій області. Під завалами можуть перебувати семеро дітей.

Про це повідомив у понеділок губернатор Челябінської області Борис Дубровський на оперативній нараді на місці трагедії.

"Ми зараз оперуємо цифрами - 35 осіб, ми поки не розуміємо, де вони. З них, на жаль, в тому числі семеро дітей. Це та цифра, з якою ми зараз працюємо", - сказав він.

Вибух спричинив витік побутового газу. У прес-службі міської адміністрації стверджують, що 300 осіб, які потребують евакуації, переселять у гуртожиток, забезпечивши комплектами теплих речей, постільною білизною, посудом і матрацами.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

На даний момент відомо, що жертвами того, що сталося стали чотири людини. Відома доля ще 48 осіб: 16 були евакуйовані, ще чотирьох госпіталізовано, а 28 чоловік вийшли на зв'язок. Ще 35 вважають зниклими.

Нагадаємо, що в мережі оприлюднили відео, на якому відображено момент вибуху, що стався сьогодні вночі в житловому будинку в місті Магнітогорськ.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що у середині грудня Україну вразила страшна трагедія: у ФастовіКиївської області вибухнув житловий будинок. У результаті інциденту загинули дві людини, ще один був серйозно травмований, а 77 жителів залишилися на вулиці. Як зараз живуть люди зі зруйнованого будинку?

Також "Знай.ua" писав, що у Кропивницькому подружня пара з дітьми 6 і 11 років загинули, отруївшись чадним газом. Через деякий час їх тіла виявили сусіди, які й повідомили про подію в ДСНС.