У російському місті Перм стався обвал житлового будинку. Впало перекриття між технічним поверхом і дахом.

Інцидент стався у неділю, 27 січня, пише прес-служба МНС Росії.

"Інцидент стався о 13:15 по Москві в 14-поверховому цегляному однопід'їздний будинку за адресою: вулиця Революції 3/1. Квартири не пошкоджені. Проводяться обстеження фахівцями. Несучі конструкції будівлі та покрівлі не пошкоджені. Екстрені служби і адміністрація міста на місці. Всього в під'їзді було зареєстровано 139 осіб", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники також зазначили, що ніхто з людей не постраждав. Сильно пошкодилася труба гарячого водопостачання. Зараз вона перекрита. На місці обвалу працює п'ять одиниць техніки і 19 людей особового складу.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

У свою чергу в прес-службі губернатора Пермського краю повідомили, що в будинку 111 квартир. Нині евакуйовано 230 осіб. Питання розселення людей до тимчасових пунктів проживання вирішує влада міста.

Увесь світ сколихнув ряд трагічних подій. Усі вони сталися в кінці 2018 року й на початку 2019. Мова йде про вибух багатоповерхівки в російському місті Магнітогорськ, вибухи в шахтах, акції протесту в Парижі, Бельгії, вбивство мера Гданська й інші. Астрологи пов'язують їх з періодом затемнень.

Нагадаємо, що кількість загиблих від обвалу частини багатоповерхового будинку в російському місті Шахти зросла з двох до чотирьох осіб.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, в неділю, 13 січня, стало відомо про трагічну пожежу на Харківщині, яка забрав життя літнього чоловіка.

Також "Знай.ua" писав, в Росії перед Новим роком вибух поховав дітей під уламками власного будинку. Влада оголосила надзвичайний стан у всій області. Під завалами можуть перебувати семеро дітей.