У Львові на центральному залізничному вокзалі зникла жінка, яка поверталася із роботи у Польщі. Жінку звати Любов Кобернік.

Зазначається, що жінка родом із міста Черкаси. Про це повідомляють близькі зниклої жінки у соцмережах.

Любов Кобернік

"Вона ще 25 січня приїхала у Львів, де повинна була зустрітись із родичами, проте до них так і не потрапила. Усі речі та документи жінки залишились у автобусі, в якому зникла поверталась із заробітків", - йдеться у повідомленні.

Крім того, жінка так і не приїхала додому. Тож родичі намагаються її розшукати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зріст зниклої – 174 см. У день зникнення Любов Кобернік була вдягнена у пуховик синього кольору та чорні чоботи.

Якщо ви бачили жінку чи щось знаєте про те, де вона знаходиться, телефонуйте на 102. Або за телефонами: 0637785888, 0638693780.

Нагадаємо, встановлено місцезнаходження зниклої дівчини Бойко Олени Миколаївни, 1998 року народження, яка 15.11.2018 року покинула своє місце проживання та до цього часу на зв'язок з рідними не виходила.

Як стало відомо, дівчина здорова і її життю нічого не загрожує, про що повідомляють Голоси Сокальщини у Червоноградському відділенні поліції.

Як повідомляв портал "Знай.uа", друг Путіна виявився вбивцею. Філіппінський президент Родріго Дутерте на весь світ признався у своєму "єдиному гріху". 27 вересня Дутерте розповів про позасудові вбивства в ході боротьби з наркотиками. Президент Філіппін виступав з промовою на адресу своїх критиків.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що фанатів Динамо побили і ледь не пристрелили у закарпатському селі. Один з фанатів київського Динамо опублікував на своїй сторінці в Facebook повідомлення про те, що після матчу 1/8 фіналу Кубка України проти Минаю (1:3) уболівальників столичної команди погрожували вогнепальною зброєю.

Ще раніше "Знай.иа" писав про те, що Києві група невідомих пограбувала ломбард. Зловмисники винесли з приміщення практично всі наявні ювелірні вироби, а тікаючи застрелили охоронця.