У Шевченківському райсуді Києва 31 січня проходить закрите засідання у справі про розлучення української співачки Ані Лорак та її чоловіка Мурата Налчаджиоглу.

Безпосередньо засідання почалося об 11 годині. Чутки про судовий процес та розрив зіркової пари почали ширитися минулого року, після фото і відео з караоке, на яких чоловік зраджував Лорак. Про це повідомляє "Страна".

Зазначається, що саму справу про розлучення почали розглядати ще 24 грудня. У суді були присутні тільки адвокати, які представляють інтереси Лорак і Налчаджиоглу. Вони попросили суд розглядати справу за закритими дверима і суд погодився на це.

"В матеріалах справи №761/46326/18 говориться, що ініціатором позову була Кароліна Куєк (справжнє ім'я Ані Лорак). З ким із батьків залишиться спільна дочка Ані Лорак та Мурата, поки невідомо. Поки юристи схиляються до того, що дитина залишиться з мамою до 14 років, а після цього сама вибере з ким їй жити", - йдеться у повідомленні ресурсу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також повідомляється, що адвокати ж обох сторін не коментують розлучення зоряної пари, посилаючись на заборону від своїх клієнтів.

"Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу зіграли весілля в 2009 році. Вони познайомилися в Туреччині під час відпочинку української співачки в готелі, де її майбутній чоловік працював менеджером", - нагадують історію кохання зіркової пари.

Звістка про розлучення Лорак з її чоловіком, бізнесменом Муратом Налчаджиоглу облетіла світ ще в жовтні.

Нагадаємо, чоловік популярної поп-діви Ані Лорак, бізнесмен і ресторатор Мурат Налчаджиоглу розмістив в InstaStories таємниче і щемливе філософське послання про цінності відносин.

Як повідомляв раніше Знай.ua, нещодавно скандально відома українська співачка Ані Лорак дізналася про зраду свого чоловіка бізнесмена Мурата Налчаджиоглу.

Також Знай.ua писав про те, що російський співак Сергій Лазарєв, якому давненько приписують романтичні стосунки зі скандальною українською співачкою Ані Лорак, часто тішить шанувальників новими фото у своєму Instagram.