Нещодавно скандально відома українська співачка Ані Лорак дізналася ппро зраду свого чоловіка бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Стало відомо про дату судового засідання щодо їх розлучення. Воно відбудеться у четвер, 31 січня об 11 годині ранку.

Інформація про це з'явилася в реєстрі столичного Шевченківського суду.

У справі номер №761 / 46326/18, йдеться про те, що ініціатором позову була Кароліна Куєк - справжнє ім'я та прізвище співачки Ані Лорак. І якщо жодна зі сторін не буде мати заперечень, розведуть їх під керівництвом судді Олени Піхур відразу ж. А ось з ким із батьків залишиться їх єдина дочка, поки не відомо.

Свої стосунки пара не коментує, не показує у мережі спільних знімків. Але з публікацій кожного з подружжя стає зрозуміло, що вони провели час разом у період новорічних свят. Вони сім'єю відвідали ресторан. Також Ані Лорак засвітилася в машині чоловіка.

Спочатку Мурат опублікував відео з автомобіля, в якому він їде разом з дочкою і жінкою на задньому сидінні. У його окулярах відображається пасажир, ймовірно, це Ані Лорак.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак шанувальники співачки, яка активно будує кар'єру в Росії, вже встигли приписати їй новий роман. Артиска виставила спільне фото з Сергієм Лазарєвим, Лідією Подкопаєвою, Філіпом Кіркоровим та Ігорем Крутим. Втім, шанувальники одразу ж помітили, як ніжно обіймає Лазарєв Ані за талію.

Нагадаємо, що відому українську співачку Ані Лорак, яка активно виступає в Росії, знову розкритикували за зовнішній вигляд.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, напівгола Ані Лорак запалила під носом у Путіна.