Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість нарешті відправилася на відпочинок в сонячний Маямі, адже довгий час не могла дозволити собі відпустку через гастрольний тур Diva. Так, артиска виставила спільне фото з Сергієм Лазарєвим, Лідією Подкопаєвою, Філіпом Кіркоровим та Ігорем Крутим. Втім, шанувальники одразу ж помітили, як ніжно обіймає Лазарєв Ані за талію.

"Теплий вечір в колі друзів ! #супервечер##друзі", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Ви з Сергієм дуже добре виглядаєте разом!👍👍👍", "Кароліна і Сергій-чудоваа пара)👍👍❤️❤️", "У мене таке відчуття що Лазарєв з Ані Лорак Разом і приховують?)))гарна пара", "Кароліна ви дуже підходите з Сергієм, це ваша людина!!!!❤".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.