Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість нарешті відправилася на відпочинок в сонячний Маямі, адже довгий час не могла дозволити собі відпустку через гастрольний тур Diva. Так, артиска виставила спільне фото з Філіпом Кіркоровим і маленькою донькою Софією, показавши, як відмінно проводить час.

"Відсвяткували старий Новий рік з любим Хрещеним Філіпом @fkirkorov ! 🎄❄️", - поділилася радістю Лорак. Фолловери взялися коментувати: "Кароліна не ображайся але дівчинка не красива", "А де ЧОЛОВІК? Це ж сімейне СВЯТО", "Може Ви та сама ідеальна пара?", "Шкода що дочка Ані Лорак схожа на Мурата на турка, не вистачає дівчинці слов'янської краси (((((".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.