Відомий російський співак Сергій Лазарєв, якому давненько приписують романтичні стосунки зі скандальною українською співачкою Ані Лорак, часто тішить шанувальників новими фото у своєму Instagram. Так, в цей раз артист опублікував на своїй сторінці миле фото в компанії Лорак, чим підтвердив давні чутки про відносини.

На фотографії, яка з'явилася в записі Сергія Лазарєва, він позує в обнімку з Ані Лорак. І ці обійми зовсім не схожі на дружні. Схоже, зіркова пара вирішила більше не приховувати романтичні стосунки, особливо на тлі чуток про розлучення Кароліни з чоловіком-зрадником Муратом.

На знімку артисти позують на віллі Версаче в Майамі-Біч. Лазарєв постав на фото в сірих штанях і рожевому светрі, а Лорак притискається до нього у приталеній чорній сукні середньої довжини. Її волосся зібране в недбалу зачіску, у вухах сережки, а на обличчі легкий макіяж. На ногах у співачки чорні босоніжки на танкетці.

У підписі до фотографії на своїй сторінці Сергій Лазарєв написав зворушливе зізнання, яке шанувальники розцінили, як освідчення в любові до Лорак. "Моя людина! Рідна душа! Обожнюю! Завжди поруч! @anilorak". Фолловери не залишили без уваги таку незвичайну фотографію і почали активно її обговорювати. Багато почали вітати артистів і пророкувати їм світле майбутнє.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Який там дует, краще б одружилися. Дві красивих людини, порада та любов", "Складається враження, що Ви пара", "Чудово!", "Мені здається, що вони готують дует для Євробачення 2019. Дивно якось вони всі зібралися Філіп, Ані та Сергій. Але я за. Буде круто", "Красива пара! Щастя вам! Чекаємо гарну спільну роботу. Кліп", "Класна пара", "Якось не по-дружньому Лорак обіймає. Може все-таки щось є?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Сергій Лазарєв розповів історію свого життя в одному кліпі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що син Лазарєва начудив на дні народженні Пугачової, батьку стало не по собі.

Також портал "Знай.uа" писав, як змінилися шалено популярні колись Топалов і Лазарєв.