Скандальна українська співачка Ані Лорак поділилася гарячим фото з відпочинку, яке одразу ж наштовхнуло шанувальників на думки про її роман із знаменитим росіянином.

Ані Лорак
Ані Лорак

Про це пише Рoliteka.

Відповідне фото Лорак опублікувала у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Знімок зроблений в Майамі, де зараз і відпочиває Ані Лорак. На фото співачка позує на балконі в короткій пляжної туніці з прикрасами.

"Мій зимовий ранок", – коротко підписала знімок Ані Лорак.

Незважаючи на те, що на фото співачка зображена сама, її шанувальники відразу припустили, що відпочиває вона в компанії Сергія Лазарєва і саме він був автором цього знімка.

"А де Сергійка Лазарєв?", "Фото з Лазарєвим вимагають наші серця", "Лазарєва не вистачає)", "Сергій за кадром?)", "Лазарєв фоткав?", – цікавляться в коментарях.

Численні шанувальників обсипали співачку компліментами:

"Краса страшна сила", "Який ідіот колишній чоловік! таку красуню втратити! нехай кусає лікті!", "Хронічна демонстрація ніг", "Заздрю ​​білою заздрістю", "Яка краса".

Нагадаємо, скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони.

Ані Лорак
Ані Лорак

Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, яке доводить, що вона виїхала з Росії. Але що ще цікавіше, за кордоном артистка зустріла свого давнього приятеля Сергія Лазарєва. Ну або не зустріла, а вони вирушили туди разом.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українська співачка Ані Лорак зустрічала Різдво разом з Сергієм Лазарєвим.

Також Знай.ua писав про те, що скандальна українська співачка Ані Лорак, чутки про розлучення якої шанувальники обговорюють ось уже декілька місяців, засвітила фото з чоловіком, якій зрадив її з відомою моделлю.