Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, яке доводить, що вона виїхала з Росії. Але що ще цікавіше, за кордоном артистка зустріла свого давнього приятеля Сергія Лазарєва. Ну або не зустріла, а вони вирушили туди разом.

Так, на знімку, який з'явився в записі зірки, вона позує разом з Лазарєвим на прогулянці. Парочка стоїть в обнімку на тлі пишної зелені і готелю. Шанувальники відразу почали висувати версії, щодо зустрічі артистів, а Лорак тільки підлила масла у вогонь підписом до фото, хоча і називає співака другом. Примітно, що Лазарєв опублікував на своїй сторінці це ж фото, але з іншим підписом.

На фотографії Ані Лорак позує в укорочених брюках кольору хакі і бежевому топі, поверх якого накинула чорну кофту. На її ногах бежеві прозорі босоніжки, а на плечі висить маленький чорний клатч. Сергій Лазарєв постав на знімку у світлих штанах і жовтому светрі з білими кросівками. При цьому співак ніжно обіймає Кароліну за талію, а вона зігнулася в дивній позі.

У підписі до фотографії Лорак написала: "Merry Christmas! Друзі завжди поруч". Геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений в американському Маямі, куди співачка відправилася на свята. У записі Лазарєва ця фотографія підписана так: "Прекрасна різдвяна вечеря з приголомшливою Кароліною! @anilorak! З Різдвом! Миру, добра, любові!".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Шанувальники Лорак і Лазарєва вже давно приписують парочці романтичні відносини. А коли з'явилися чутки про розлучення співачки з чоловіком Муратом, який зрадив їй, розмови про роман Лорак і Лазарєва тільки почастішали. А таке спільне фото тільки посилило плітки про їхній роман.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак анонсувала черговий виступ на путінському телеканалі.