Днями в мережі з'явилися чутки про те, що Мурат Налчажиоглу почав відносини з Яною Бєлової, уродженкою Києва, будучи в шлюби з Ані. Ніяких коментарів з приводу того, що сталося Лорак не давала, але зняла обручку, чим дала зрозуміти, що не пробачить зраду.


На днях знаменитість розставила крапки над "і", повідомивши кореспондентам за лаштунками "Нової хвилі", що не пробачить того, хто зрадив її. Швидше за все, співачка все ж прийняла рішення висловитися проти гулящого чоловіка, щоб налаштувати громадськість проти чоловіка, відповівши, що це він став причиною розпаду сім'ї. Може бути, що Лорак розлучилася з чоловіком через закоханість до колеги по сцені, співаку Сергію Лазарєву, з яким вона проводить весь вільний час. Як з'ясувалося, справа не в зрадах – в невірності чоловіка зірка побачила спосіб почати нові відносини зі своєю таємною любов'ю.


Про ймовірний романі Лорак і Лазарєва свідчать фото в соцмережах. Не так давно в профілі Сергія Лазарєва було опубліковано фотодоказ - загальний знімок з Кароліною. Підписуючи фотографію всього лише смайликом-сердечком сам артист дав зрозуміти, що їхні стосунки давно перейшли межу простої дружби і спільної роботи. Фоловери не сумніваються, що Лазарєв давно хотів зайняти місце Мурата. Багато хто вважає, що Сергій і Ані – чудова пара. Про щирість любові партнерів говорять і інші фото, що були зроблені раніше. На кожному з них Сергій ніжно обіймає Ані, далеко не просто, як друг. Адже навіть коли пара просто виступає разом, між ними відчувається іскра.


Можливо, Ані Лорак зрозуміла, що зробила помилку і вийшла заміж не за того чоловіка, а тепер планує все змінити і стати нарешті щасливою. Зрада ж Мурата – відмінний привід, щоб звільнити себе від ярма.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Нагадаємо, раніше стало відомо, що Ані Лорак після того, як чоловік зрадив їй, не залишила у себе їх спільну доньку, а віддала її Мурату.


Раніше Знай.UA писав про те, що стали відомі подробиці зради чоловіка Ані Лорак.


Також Знай.UA розповідав, що спільне фото Ані Лорак і Філіпа Кіркорова викликало хвилю ненависті в соцмережах.