Артистів звинуватили в надмірному захопленні пластикою. Розкритикували фанати і образ Ані Лорак. Українську співачку Ані Лорак і російського співака Філіпа Кіркорова розкритикували в Instagram за свіже фото.

На знімку співаки позують під час музичного фестивалю "Нова хвиля" в Сочі. Артистів звинуватили в надмірному захопленні пластикою. Розкритикували фанати і образ Ані Лорак.

"Музей воскових фігур", "Кіркоров як узбек", "Кіркоров - клоун, Лорак - мумія", "Кароліна, що за наряд у вас? Так одягалися в 90-ті, свічники, пояс, фасон все звідти", "Філіп на себе не схожий з-за купи операцій", "Філя, ти смішний у своєму вбранні. Зміни імідж", - пишуть в мережі.

Раніше повідомлялося, що Ані Лорак розповіла, як переживає зраду чоловіка. В останні кілька тижнів всі тільки й говорять про скандальне відео, яке доводить факт зради чоловіка Ані Лорак. І хоча потенційна розлучниця спростувала роман з Муратом, ця новина про адюльтер не сходить зі сторінок видань. У новому виступі Ані Лорак натякнула на те, що зараз з нею відбувається.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Для тих, хто не в курсі, нагадаємо, що нещодавно в мережу потрапило відео з одного з караоке-клубів у Києві, де Мурат Налчаджиоглу проводив час з Яною Бєляєвої. Сама Ані Лорак досі не коментувала ситуацію, але про відносини говорив батько Ані, стверджуючи, що все добре. Тепер же Кароліна сама натякнула, що з нею відбувається.

Також ми раніше писали про те, що жінка, з якою відомій українській співачці Ані Лорак зрадив чоловік Мурат, досить активно стверджує, що ніякого роману з чоловіком у неї не було. Так, киянка Яна Бєляєва в ефірі передачі "Світське життя" розповіла, що знайома з чоловіком Лорак, але наполягала на тому, що її з кимось переплутали.

Нагадаємо, Лорак знайшла розраду в обіймах красеня Лазарєва.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що коханка чоловіка Ані Лорак розповіла страшну правду.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що Лорак віддала доньку в елітну школу Москви.