У Харкові 35-річний чоловік заробив ціле стан на людському нещасті. Як стверджує обласна прокуратура, чоловік орендував будинок в приватному сектору, влаштувавши там незаконний центр реабілітації для алкоголіків і наркоманів.

Після узгодження з родичами розміру оплати за лікування залежних силою доставляли в заклад і починали "лікувати".

"У пацієнтів відбирали гроші, особисті речі та телефони, фактично позбавивши їх зв'язки зі світом. Людей закривали в будинку, а коли ті здійснювали спробу втечі – били, позбавляли прогулянок на свіжому повітрі, тримали в холодній воді або холодному приміщенні", - кажуть поліцейські.

В поліцію звернувся один з "пацієнтів" цього центру - 32-річний чоловік.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Коли горе-реабілітолога викрили, у нього в полоні було 25 осіб. Серед них було троє підлітків – 17-річний хлопець і дівчат 15-ти та 17-ти років.

За незаконне позбавлення волі і катування групи людей горе-бізнесмену загрожує до 10 років в'язниці.

Нагадаємо, Спливла правда про бійку неадекватного батька з вчителем свого сина

24 січня "Politeka" повідомила подробиці події з київським вчителем фізкультури. Про подію стало відомо з вуст батька одного з учнів секції тхеквондо, яку вів потерпілий вчитель фізкультури, Ігор Матвієнко.

Розлючений батько одного з учнів ліцею напав на вчителя фізкультури свого сина. Почалося все з того, як фізкультурник накричав на свого учня за непослух. Однак, пізніше він вибачився перед дитиною та її батьками, але батька дитини це не заспокоїло.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Впливового кримінального авторитета нарешті затримали: тримав в страху цілу область

Поліція Харкова 24 січня під час проведення профілактичних заходів щодо відпрацювання території Харківської області затримала кримінального авторитета.

За повідомленням відділу комунікації поліції області, у будинку по вулиці Котлова поліція затримала неодноразово засуджених за вчинення тяжких злочинів осіб, які впливали на кримінальну обстановку області.

Також Знай.ua" писав про те, що Стрілянина в лікарні Бердянська: неадекватного росіянина нарешті затримали