В Одеській області спецслужби України затримали сепаратиста, який розфарбовував стіни антиукраїнськими написами

Про це стало ясно з прес-центру СБУ.

Житель села Саврань розфарбовував стіни і розповсюджував листівки, які розпалювали міжнаціональну ворожнечу.

"Також поширювані зловмисником агітаційні матеріали закликали до підтримки терористичних організацій на тимчасово окупованій території Донецької і Луганської областей", кажуть в СБУ.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

В рамках відкритого кримінального провадження фігуранту повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 161 КК (порушення рівноправності громадян залежно від расової і національної приналежності).

Нагадаємо, Путінські окупанти підрізали "свого" директора прямо на робочому місці

У вівторок, 15 грудня, в окупованому РФ Донецьку "директор" Юзівського металургійного заводу Олександр Петрушечкин в робочий час отримав кілька ножових поранень.

Про це пише Народна правда з посиланням на повідомлення сепаратиста Євгена Тинянського, який знаходиться в опозиції до режиму "ДНР".

Повідомляється, що постраждалого прооперували і він перебуває у лікарні.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Кремль перетворює росіян у сепаратистів: диявольський план Путіна нарешті розкрили

Дії Кремля розпалюють в регіонах РФ сепаратистські настрої.

Таку заяву зробив заступник директора Українського інституту дослідження екстремізму Богдан Петренко.

Він підкреслив, що Росія вже двічі намагалася втихомирити Чечню силою, але тільки з другого разу їм вдалося домовитися на нинішніх умовах.

Також Знай.ua" писав про те, що У мережу злили фото військової техніки відморозків Путіна: привіт ОБСЄ

В об'єктив жителя потрапив російський (РЕБ), комплекс радіоелектронної боротьби, який їздив у по вулицях захопленого міста.

«Бачите машину на фото? Це російський РЕБ, «масло», якщо не помиляюся. Але ка**стать на Донбасі немає. Дивно, але ка**підлога немає, а російська РЕБ є», – гостро прокоментував донеччанин фото.