Приблизно 17 членів команди Трампа в ході президентської кампанії 2016 року, ще до його інавгурації, контактували з російськими громадянами та представниками WikiLeaks.

Про це повідомляє авторитетне американське видання New York Times.

За інформацією журналістів, ще десятці співробітників Трампа було відомо про взаємодію з росіянами, але самі вони з ними не контактували.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Видання проаналізувало документи, представлені Конгресу, записи в суді і звинувачення, пов'язані з роботою спеціальної комісії, що розслідує втручання іноземців в вибори в США, нарахувавши більше 100 контактів людей з команди кандидата в президенти з громадянами РФ.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Контакти з росіянами відбувалися під час особистих зустрічей, по телефону, через текстові повідомлення та електронні листи, а також через особисті повідомлення в соцмережах. Відзначається, що Трамп і його команда неодноразово заперечували зв'язок з росіянами під час виборів 2016 року.

Трамп і Путін
Трамп і Путін

Розслідуються також зв'язки команди Трампа з WikiLeaks, яка опублікувала тисячі електронних листів зі зламаного листування демократів.

Варто нагадати, що президент США Дональд Трамп підписав законопроект про виділення бюджетних коштів і відновлення фінансування уряду до 15 лютого. Завдяки такому рішенню в США тимчасово припинився найдовший шатдаун в історії країни. Відзначається, що через розбіжності демократів і республіканців роботу уряду було заблоковано на цілих 35 днів.

Крім того передбачається, що найближчі три тижні обранці спробують все ж домовитися про кінцеву редакцію державного бюджету на нинішній рік.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Палата Представників більшістю 357-22 прийняла спеціальний законопроект про підтримку Сполученими Штатами НАТО. І навіть оголосила політикою США всебічну підтримку НАТО і зобов'язання країни перед НАТО і забороняє використовувати кошти з федерального бюджету для яких-небудь дій, спрямованих на вихід США з НАТО. Всі 22 конгресмена, які голосували проти цього закону - республіканці.

Нагадаємо, "Шиньйон Трампа" виловили на одному з пляжів Австралії.

Як повідомляв Знай.uа у Трампа похвалилися дружбою з Китаєм: Путін залишиться на самоті.

Знай.uа писав, колишня дружина Трампа підірвала мережу напівголими фото.