Колишній адвокат нинішнього президента США Дональда Трампа Майкл Коен зізнався в тому, що його показання Конгресу з приводу проектів нерухомості американського лідера в Росії. Передає ВВС.

Він дав визнання в суді, куди прийшов без попередження.
"У серпні Коен визнав себе винним у фінансових махінаціях в ході президентських виборів 2016 року", – йдеться у повідомленні.

Майкл Коен

Як говорить Коен, він промовчав про двох жінок, які заявляли, ніби нинішній президент США мав з ними тісні зв'язки, а потім і зовсім звинуватили його у приставанні.

У 2017 році, як стверджує Коен, він збрехав сенатському комітету з питань розвідки про плани американського лідера про будівництво вежі «Трамп-тауер» в Москві.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Трамп оперативно відреагував на слова колишнього адвоката, обізвавши "слабкою людиною". Президент США запевняє, що екс-захисник бреше, щоб звільнитися більш м'яким вироком.

"Ми в якийсь момент були готові до можливого укладення угоди з свого роду будівельним проектом в Москві. Але я вирішив цього не робити, і головна причина для цього — я був зосереджений на боротьбі за президентське крісло", – резюмує Дональд Трамп.

Нагадаємо, Манафорта стратити не можна помилувати: кому поставить Трамп

Вже з'явилися чутки, що душа американського президента трохи розкрилася і Трамп не виключає можливості, що колишній керівник його виборчого штабу буде помилуваний.

Про це стало відомо завдяки заявою Дональд Трамп авторитетній газеті The New York Post.

За інформацією видання, Трамп заявляє, що помилування ніколи не було предметом обговорення, але він не виключав таку можливість.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" "Зрада", звідки не чекали: Трамп несподівано ліг під Путіна, агресія в Керчі - справа рук України

Президент США Дональд Трамп виступив з несподіваною заявою щодо російської агресії проти України в Керченській протоці.

Також "Знай.uа" писав про те, що "Уходите містер": Порошенко офіційно звернувся до Путіна, на цьому все