31 січня у Києві на території Гідропарку чоловік провалився під лід. Він провів у холодній воді близько півгодини.

На місце події виїхали патрульні екіпажі, рятувальники і швидка допомога. Про це повідомляє Інформатор.

За словами очевидців, інцидент стався біля вертолітного майданчика, де чоловік рибалив на тонкому льоду. Він уже збирав речі, як раптом провалився і став тонути. Інші рибалки відразу викликали допомогу. Патрульні спробували самостійно дістати потопаючого, але також опинилися в холодній воді.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Потім на місце прибули рятувальники з гумової акулою, вини витягли літнього рибалку разом з патрульними. Чоловіка з сильним обмороженням госпіталізовано. З поліцейськими також все в порядку - вони відігрілися на території вертолітного майданчика.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Закарпатті в районі міста Гимба Міжгірського району заблукали відразу п'ятеро лижників. Про це повідомляє ДСНС в Закарпатській області.

Зараз вже відомо, що туристи загубилися ще 6 січня, напередодні Різдва. Проте всі вони були в різних компаніях, троє в одній і двоє в інший.

Після отримання сигналу про інцидент рятувальники одразу ж вирушили на пошуки потерпілих.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" у Києві автоледі протаранила зупинку громадського транспорту: винні комунальники.

У Києві 23 січня дівчина-водій на Audi влетіла у зупинку громадського транспорту. За попередніми даними, вона не впоралася з керуванням через ожеледицю.

НП сталася на вул. Олени Теліги. Фотографії з місця події опублікували в групі "Київ Оперативний" у Facebook.

Також "Знай.uа" писав про те, що триває Дєло Зайцевої: в Харкові допитали потерпілих, страшна правда спливла прямо в суді.

Постраждалі в пекельному ДТП на Сумській у Харкові прокоментували хід судових засідань та розповіли, що їм довелося пережити після аварії.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на заяви потерпілих.

Вони в один голос стверджують, що винуватці трагедії не каються і хочуть якнайшвидшого закриття справи.