Путінські найманці-бойовики традиційно вночі ведуть себе нахабніше. Вони обстрілюють позиції українських бійців, які знаходяться у сотні метрів та намагаються всіляко спровокувати на бій.

Українські герої зазначили, що терористи вночі завжди порушують режим тиші, передає 24 канал.

"З нашої сторони більше дотримують мінських домовленостей. З їхньої – це може тривати п'ять хвилин, а тоді "добрий вечір", – пояснив військовослужбовець "Петрович".

Військовим крім ворожої піхоти, також дошкуляють снайпери, які приїжджають з Російської Федерації.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Сьогодні (31 січня, – ред.) навіть вдень був запуск з гранатомета. Майже влучили. Однак вони не найпріцільніші хлопці. Сценарію певного нема, але зазвичай вночі. Вночі працюють, використовуючи приціли, поєднані з тепловізором", – сказав військовий "Вірус".

Проте на Донбасі часом бувають й дуже тихі ночі. Хоча тоді воїнам доводиться більше бути на сторожі, бо у таких випадках скоро засікає ворожа диверсійно-розвідувальна група.

"Буває таке, але це, переважно, затишшя перед бурею. Вони вночі спокійні, щоб ми втратили пильність, а потім стараються підбігти якнайближче. Досить недавно вони підходили, але у них нічого не вийшло. У них окопи свої вириті. Вони по окопах підлізають достатньо близько і ми їх навіть не бачимо. Але вже тут, коли вилазять, даємо відсіч і вони не можуть далі пройти", – розповів військовий Олександр.

Нагадаємо, окупанти Путіна знищили всю інфраструктуру Донецька і призвели до нищівного краху економіку міста, яке до війни було процвітаючим "мільйонником".

В Донецьку знищили не тільки інфраструктуру, але і вугільну промисловість, яка була візитною карткою міста до війни.

Як повідомляв раніше Знай.ua, експерт шокувала українців заявою про Донбас, часткова окупація якого, на її думку, пішла на користь багатьом сферам економіки.

Також Знай.ua писав про те, що через сильні снігопади в окупованій Горлівці провалився дах покинутого супермаркету "Амстор".