У окупованому Донецьку спостерігається тотальний занепад, навіть громадський транспорт знаходиться у настільки плачевному стані, що на ньому по-справжньому страшно їздити.

Про це пишуть у соцмережах самі жителі окупованих територій та скаржаться на вкрай незадовільний стан маршруток.

"Маршрутка 41 розвалюється, фото додається. Це кошмар. Підлога при їзді робить хвилю, стояти неможливо, сходинки поламані, сидіти з одного боку страшно, так як всі сидіння перекошені, коли сидиш, відчуття, що зараз вивалитися в вікно або маршрутка розпадеться навпіл. Сидіння не прикручені до підлоги. І це з урахуванням того, що зовсім недавно була перевірка маршрутів ... Як на такому можна їздити - металобрухт ... І 41-й завжди забитий. Ця маршрутка не для перевезення пасажирів", - пише автор поста.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Донеччани підтримують свого "брата по нещастю":

"Я 23 грудня на ній їхала. Було відверто страшно. Все тріщить і скрипить"; "Це екстрим по ДНРськи"; "Мда ... І в кінотеатр 3D не потрібно ходити", "Чоловік сьогодні їхав на цій маршрутці, каже, ззаду два сидіння перекошені, думав у вікно випаде, а підлога - ось-ось ногами по асфальту побіжиш", - пишуть у мережі.

Крім того, донеччани публікують фото інших автобусів.

"Ну хоч місце для ніг є, не те що в цій", - пише користувач Ксюша.

Нагадаємо, у вівторок ввечері, 18 грудня, у окупованому російськими воєнними формуваннями Донецьку сталася ДТП із маршруткою, яка врізалася у стовп поблизу дитячого магазину.

Про це пишуть користувачі соцмереж та публікують відповідні фото.

"Перетин 50-річчя і Шевченко, 18/12/18. Непогано "припаркувався", - пишуть користувачі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі опублікували свіжі фото окупованого російськими зайдами Донецьку, які яскраво свідчать про тотальний занепад життя міста.

Також Знай.ua писав про те, що на Донбасі сталася жахлива трагедія: в Маріуполі на одному з підприємств чоловіка затягнуло в м'ясорубку.