У Києві на Лісовому масиві група з трьох невідомих чоловіків прострелили дитині голову. Зловмисники втекли з місця злочину.

Інцидент стався у п'ятницю, 1 лютого в Деснянському районі на вулиці Шолом-Алейхема, 17 біля супермаркету "АТБ". Про це повідомляє видання "Інформатор".

Свідок події розповіла, що троє чоловіків вистрелили в голову 5-річного хлопчика. Постраждалого госпіталізували. Про зловмисників відомо, що всі вони були одягнені у темний одяг, вік зловмисників близько 20 років.

Пізніше стало відомо, що поліція затримала двох підозрюваних. Дитину госпіталізували – хлопчик отримав поранення в око. Наразі про його стан нічого не відомо.

За попередньою інформацією, дитина отримала поранення випадково. Мати виходила з хлопчиком з супермаркету АТБ. У цей момент біля магазину між молодими людьми стався конфлікт.

Правоохоронці кажуть, що постріл був один. Поблизу місця інциденту патрульним вдалося затримати двох підозрюваних, однак сам стрілок з місця події зник. Зараз на його пошуки зорієнтовані наряди столичної поліції.

На місці працює слідчо-оперативна група. Експерти вилучили гільзу і кулю, попередньо, вона гумова. Подробиці інциденту з'ясовуються.

Нагадаємо, у Миколаєві біля будівлі суду місцевий житель розстріляв з мисливського карабіну подружжя. Спільникові зловмисника вдалося сховатися. У Миколаєві оголошено план "Перехоплення"

Як повідомляв портал Знай.ua, правоохоронці затримал чоловіка, який розстріляв подружжя поблизу районного суду.

Також Знай.ua писав, поліція опублікувала кадри допиту миколаївського стрілка