Підлітаючи до Києва, не з першої спроби зміг приземлитися літак, на борту якого перебувала делегація донецького футбольного клубу «Олімпік», про це повідомляє офіційний сайт клубу. У повідомленні говориться, що перешкодою для благополучного приземлення на підльоті до аеропорту «Київ» став густий туман. У «Олімпік» розповіли, що, провівши успішні тренувальні збори, команда попрямувала в аеропорт Анталії, щоб долетіти до Києва. Хлопці планували відпочити доа з родичами, так як 4 лютого їх чекав другий турецький збір.

Борт з донеччанами повинен був приземлитися в Києві першого лютого о 00:55 за місцевим часом. Проте цьому не судилося статися.

Як тільки в ілюмінаторі здалися вогні столиці, пілот літака різко почав набирати висоту. Як з'ясувалося, таке рішення було пов'язано з густим туманом, який огорнув місто. З-за цього аеропорт «Київ» не зміг прийняти рейс з Анкари.

Крім команди Олімпіка на борту були і футболісти Десни. Всім їм довелося повернутися в столицю Туреччини.

Дата і терміни повернення футболістів на батьківщину поки що не повідомляється.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також повідомляється, що в Анталії залишився В'ячеслав Шевчук, головний тренер " Олімпіка вже завтра розпочне навчання на тренерських курсах разом зі своєю групою.

Нагадаємо, раніше чоловіка заарештували за неадекватну поведінку в літаку на 21 тисячу доларів: розійшовся настільки, що довелося повертатися в аеропорт.

В Канаді суд оштрафував британця за агресивне і неадекватна поведінка в літаку. Пасажир повинен покрити частину витрат на пальне. Його поведінка стала причиною того, що пілотові довелося повернутися назад в аеропорт.

Дивіться: літак приземлився в ураган

Тепер чоловікові на ім'я Девід Йонг необхідно внести штраф у розмірі 21 000 доларів. Раніше у нього були проблеми з алкоголем, але він зберігав тверезість протягом 18 місяців. Чекаючи на свій рейс з Калгарі в Лондон 4 січня, він вирішив якось скрасити час. Девід відправився в бар і випив там шість алкогольних напоїв. Він сів у літак в нетверезому вигляді.

Раніше портал "Знай.иа" писав: чоловікові довелося подолати 6 довгих рейсів, щоб провести Різдво з улюбленою дочкою. Вся справа в тому, що вона працює стюардесою. Батько готовий на все заради того, щоб провести свято з родиною

Читайте також: стюардеса розповіла, що витворяють на борту найшкідливіші пасажири. Деякі з них творять огидні речі. Їх поведінка не вписується ні в які рамки

Як повідомлялося, стюардеса розкрила брудні деталі польотів, розповіла про інтим на борту та про форму "убитого"